RESCUE, harmónia a léleknek.

2019.02.28

Előfordul, hogy a nap folyamán úgy élünk meg egy történést, hogy az kihat az esti nyugalmunkra is. Csak forgolódunk az ágyunkban, fáradtan, kimerülten és mégsem vagyunk képesek elaludni. Mindez egy folyamatosan magát generáló problémává fejlődhet. Reggel fáradtan, ingerülten ébredünk és a napi hajsza után, újra csak a plafont nézzük este.


A Rescue Remedy Original Night Spray - Alkoholmentes és a Rescue Remedy Original Night - Alkoholmentes csepp támogatja, hogy a napi stresszt egy pihentető, regeneráló alvás kövesse. Mindezt természetesen, vegyszerek nélkül.


Váratlan, felkavaró, sokkoló hatás ért bennünket napközben? Vagy csak vizsgára készülünk, esetleg fontos tárgyalásra, vagy netán fogorvoshoz, kórházba, de a gyomrunk görcsben van, pánikolunk, szorongunk, félünk netán rettegünk? Próbáljuk ki bátran a Rescue elsősegély pasztillát, akár gyerekeknél is. A pasztilla cukor- és alkoholmentes. A doboza klip-klap doboz, mely nagyon praktikus, könnyen magunknál tarthatjuk és mint egy cukorkát, szükség esetén elszopogathatjuk. Gyengéden harmonizálja felzaklatott lelkünket.

Bach doktor 5 virágeszenciából alkotta meg a RESCUE keveréket, amely szelíden támogatja nappali békénket és éjszakai pihenésünket egyaránt.